Ιούν 24

Αποχαιρετισμός Στ΄ τάξης 2022-2023

Την Τετάρτη 14 Ιουνίου και την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023 πραγματοποιήθηκαν από το σχολείο μας με τη βοήθεια και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων δράσεις για τη λήξη του σχολικού έτους και τον αποχαιρετισμό των παιδιών της Στ΄ τάξης. 

Την Τετάρτη το πρωί στο θεατράκι της Αγίας Παρασκευής η κα Αγιάννη Δέσποινα και οι μαθητές/τριες των Ε1΄, Ε2΄, και Στ΄ τάξεων παρουσίασαν τους χορούς από όλη την Ελλάδα, τους οποίους είχαν ετοιμάσει για το μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας. 

  •  

Κάποιες μαθήτριες χόρεψαν χορούς από την Αλβανία που διδάχθηκαν από δύο μαθήτριές μας, την Πίτσρι Πανδώρα και την Αγγελική (Έντζι) Ντρέτσα.

Στη συνέχεια το Ε2΄ τμήμα παρουσίασε ένα μοντέρνο χορό, που ετοίμασαν με τη βοήθεια της κας Περιστερίδου Σοφίας. 

 

 

Όλοι/ες οι μικροί μας χορευτές/τριες καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό!

Στο σημείο αυτό απονεμήθηκαν και τα πιστοποιητικά συμμετοχής των παιδιών στο Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας του δήμου Νέας Προποντίδας, αλλά και αυτά της 3ης Ολυμπιακής Εβδομάδας από κάθε υπεύθυνη εκπαιδευτικό.

Στη συνέχεια ακολούθησε κέρασμα με πεντανόστιμο παγωτό που πρόσφερε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σε όλα τα παιδιά μας.

 

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν, όταν μεταβήκαμε στο κλειστό θέατρο – χώρο του σχολείου μας όπου τα παιδιά των Α΄ και Β΄ τάξεων είπαν τραγούδια στα ελληνικά με τη βοήθεια της κας Καρασαββίδου Θεοπίστης και αγγλικά με τη βοήθεια της κας Τάκου Ευανθίας. Ακολούθησαν τα παιδιά των Γ΄, Δ΄ και Ε΄ τάξεων με τραγούδια στα ελληνικά υπό τη διεύθυνση της κας Καρασαββίδου Θεοπίστης,  ενώ η γιορτή ολοκληρώθηκε με το υπέροχο θεατρικό της Στ΄ τάξης, που οργάνωσε η κα Αμανατίδου Ελισάβετ.

Την Πέμπτη 15 Ιουνίου η Στ΄ τάξη παρουσίασε το θεατρικό της και χάρισε άφθονο γέλιο στους παρευρισκόμενους/ες. Ακολούθησαν τραγούδια αποχαιρετισμού από τα παιδιά των Δ΄, Ε1΄  και Ε2΄ τάξεων για τους συμμαθητές/τριές τους που χαιρετούν την Α/θμια Εκπαίδευση και πηγαίνουν στο Γυμνάσιο, ενώ η κα Αμανατίδου Ελισάβετ παρέδωσε του Τίτλους Σπουδών, καθώς και δώρα από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. 

Τέλος, ακολούθησε γλέντι σε εστιατόριο της περιοχής, όπου τα παιδιά ξεφάντωσαν με τους/τις εκπαιδευτικούς που ήταν όλοι/ες παρόντες/ούσες! 

Καλή πρόοδο παιδιά μας στο νέο σας σχολείο! 

Καλό καλοκαίρι σε όλους/ες.