Ιούν 01

Η Α΄ τάξη περιγράφει τις εμπειρίες της από τη σχολική χρονιά, που πέρασε!

Οι περιπέτειες της τάξης μας....Α΄ Δημοτικού 2023-24

Μαΐ 28

Σχολική εφημερίδα : “Τα σκανδαλιάρικα Δευτεράκια” Τεύχος Μαϊου

Η-ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ-ΜΑΣ-2

Απρ 26

Καλό Πάσχα!

Απρ 25

Σχολική εφημερίδα : “Τα σκανδαλιάρικα Δευτεράκια” Β΄τάξη -Απρίλιος

η-εφημερίδα-μας

Απρ 04

“Παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων”- “Η συννεφένια μας”

Η 4η Απριλίου είναι η μέρα όπου μπορούμε να δείξουμε το ενδιαφέρον και τη φροντίδα μας και να αναλάβουμε δράση για τα αδεσποτάκια!

Απρ 04

Προσκύνημα στο Ιερό Ησυχαστήριο Αγ. Ιωάννου του Θεολόγου και στον Τάφο του Αγ. Παϊσίου

Μαρ 25

Παρέλαση 25ης Μαρτίου 2024

Μαρ 14

” Τα κάλαντα της χελιδόνας” από τα Νηπιαγωγεία Ν.Τρίγλιας”

Μαρ 11

Σχέδιο Δράσης :” Μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο”

Η δράση σχετίζεται με την ομαλή μετάβαση των μαθητών/τριών της ΣΤ΄ τάξης στην Α΄ Γυμνασίου , με σκοπό την εξοικείωση των παιδιών με τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας του, καθώς και τη δημιουργία θετικών συναισθημάτων για να αντιμετωπίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις προκλήσεις της νέας εκπαιδευτικής βαθμίδας. Το εκπαιδευτικό  προσωπικό και η διευθύντρια δέχτηκαν με πολλή αγάπη το αίτημα της επίσκεψης, ξενάγησαν τους μαθητές σε όλους τους χώρους , τις αίθουσες διδασκαλίας και πραγματοποιήθηκαν παιχνίδια γνωριμίας στην αυλή με το Α1 και το Α2 από την υπεύθυνη διαμεσολάβησης και Τ.Ε. κ. Δέσποινα. Σας ευχαριστούμε πολύ, φύγαμε  όλοι ικανοποιημένοι και χαρούμενοι!!!!

Μαρ 07

Αποκριές -Τσικνοπέμπτη στην αυλή-Όλοι μαζί στη σχολική ζωή!!!

Παραδοσιακά τραγούδια και χοροί, οργανωμένο παιχνίδι, γαϊτανάκι, κέφι και πολλή όρεξη για φαγητό και λουκουμάδες… Ευχαριστούμε θερμά τη Χοιροτροφική μονάδα Βαμβακάς -Γλαράκης στη Ν.Τρίγλια για την προσφορά του κρέατος, τους πρόθυμους γονείς για το ψήσιμο και την προετοιμασία της γιορτής…και του χρόνου με υγεία!!!!